Rukiiset nuggetti-burgerit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 10 kpl ruisnappi
- 3-4 rkl valkosipulimajoneesi
- 200 g nugetti
- 2½ cheddarjuusto
- 2 tomaatti
- 1-2 sipuli
Pienistä ruisnapeista saat suloiset miniburgerit vaikkapa lastenkutsuille tai illanistujaisiin.
Rukiiset nuggetti-burgerit
10 kpl
10 kpl ruisnappeja
3-4 rkl valkosipulimajoneesia
200 g Kariniemen Kananpojan Nuggetteja tai Juusto-nuggetteja
2½ viipaletta cheddar-juustoa
2 tomaattia viipaleina
1-2 sipulia ohuina renkaina
Ota ruisnapeista irti kannet ja laita alimmaisten palojen päälle hieman valkosipulimajoneesia.
Lämmitä nuggetit kuumalla pannulla.
Leikkaa cheddar-juustoviipaleet neljään osaan ja laita lämpimien nuggettien päälle hetkeksi, kunnes ne sulavat hieman.
Leikkaa tomaatit ja sipulit ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne alempien ruisnappipalojen päälle.
Nosta päälle nuggetit ja ruisnappien kansipalat.