Lämpimät pekoni-kantarellileivät

  • 5 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 10 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 170 g pekoni
  • 1 kesäsipuli
  • 3 dl kantarelli
  • 1 rkl vehnäjauho
  • 2 dl kuohukerma
  • mustapippurirouhe
  • 100 g juustoraaste
  • suola

Ihanat illanistujaisleivät valmistat helposti ihanista raaka-aineista. Kantarellien tilalla voit käyttää myös muita metsäsieniä.

Lämpimät pekoni-kantarellileivät
10 annosta

10 viipaletta Maalahden Limppua
170 g pekonia
1 kesäsipuli varsineen
3 dl kantarelleja
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
mustapippuria myllystä
100 g juustoraastetta
(suolaa maun mukaan)

Lado Maalahden Limppu -viipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Leikkaa pekoni paloiksi ja paista kuumalla pannulla yhdessä hienonnetun kesäsipulin kanssa. Lisää joukkoon paloitellut kantarellit. Kääntele hetki, kunnes pekoni on rapeaa ja sienet pehmenneet. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja. Kaada joukkoon kuohukerma ja anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Mausta mustapippurilla. Lisää joukkoon juustoraaste. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa hieman suolaa.


Levitä seos leipäviipaleille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä