Katkarapuleipä (Toast Skagen)

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

134 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Pågen logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Katkarapuleipä, eli Toast Skagen sopii illanistujaisiin tai vaikkapa lounaaksi.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 viipaletta Pågen Jättiranskaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 salaatinlehteä
  • 1 kananmuna
  • 1 kg isoja katkarapuja kuorineen
  • 1 dl sitruunamajoneesia
  • 100 g ranskankermaa
  • 1 ruukku tuoretta tilliä
  • sitruunapippuria
  • 1 sitruuna lohkoina
  • 2 oksaa tilliä

Ohje

  • Keitä muna, kuori ja lohko se.
  • Sulata katkaravut ja kuori ne.
  • Sekoita rapujen joukkoon sitruunamajoneesi, Ranskankerma, tillisilppu ja mausteeksi sitruunapippuria.
  • Kuumenna öljy pannulla.
  • Paahda JättiRanska-viipaleet pannulla molemmin puolin.
  • Laita päälle salaatinlehti ja jaa katkarapuseos leiville korkeiksi keoiksi.
  • Koristele munan- ja sitruunanlohkoilla, sekä tuoreella tillillä.
  • Nauti ystävän seurassa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: