Katkarapu-rinkelit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Katkaravuilla maustettu rinkeli on tyylikäs tarjottava.
Voit halutessasi myös paahtaa puolitetut rinkelit pannulla tai leivänpaahtimessa.
Katkarapu-rinkelit
2-4 annosta
2 Keski Vesirinkeliä
Täyte:
200 g smetanaa
½ dl tillisilppua
sitruuna- tai limepippuria
1 dl katkarapuja
1 tl sitruunanmehua
1 kananmuna hienonnettuna
Koristeluun:
1-2 dl katkarapuja
1-2 keitettyä kananmunaa
2-4 sitruunalohkoa
tilliä
sitruunapippuria
Valmista täyte.
Sekoita smetanan joukkoon tillisilppu, sitruuna- tai limepippuria,
katkaravut ja sitruunanmehua. Sekoita lopuksi joukkoon vielä hienonnettua kananmunaa.
Tarkista maku.
Halkaise Vesirinkelit ja paahda ne halutessasi.
Levitä päälle täyte.
Ripottele pinnalle katkarapuja.
Koristele kananmuna- ja sitruunalohkoilla, sekä tillillä.
Rouhi pinnalle hieman sitruunapippuria.