Juustovohvelit
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Vohvelitaikina:
- 4 kananmunaa
- 300 g juustoraastetta
- ripaus suolaa
Täyte
- 4 dl turkkilaista jogurttia
- ½ kurkku
- 2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
- ripaus suolaa
- 100 g fetajuustoa
- 2 tomaattia
- mustapippuria myllystä
- 1 dl rypsiöljyä
Valmistusohje
- Sekoita kananmunat, juustoraaste ja ripaus suolaa keskenään. Voit käyttää myös kaappiin jääneitä erilaisia juustoja sekaisin.
- Kuumenna vohvelirauta ja laita iso kauhallinen seosta vohveliraudan keskelle. Levitä sitä vähän myös reunoille päin. Paista kuumassa raudassa kauniin värisiksi vohveleiksi.
- Valmista täyte. Laita jogurtti kulhoon.
- Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja purista siivilässä ylimääräinen neste pois.
- Laita kurkkuraaste ja hienonnettu minttu jogurtin joukkoon. Mausta ripauksella suolaa.
- Laita keko tzatzikia vohvelin päälle.
- Murusta pinnalle fetajuustoa ja laita päälle tomaattilohkoja.
- Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.
- Valuta päälle rypsiöljyä.
- Juustovohvelit ovat valmiita tarjottaviksi!