Juustovohvelit
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Ihanat juustovohvelit sopivat tarjottavaksi milloin vain. Valmista aamiaiselle, lounaaksi, iltapalalle tai illanistujaisiin. Täytteitä voit toki vaihdella omien mieltymysten mukaan. Raikas tzatziki ja fetajuusto sopivat kevään ja kesän herkutteluun. Kokeile ja ihastu!
Kotimaiset Alavuden Öljynpuristamon maustetut rypsiöljyt löydät hyvin varusteltujen markettien öljyhyllyiltä. Näillä öljyillä saat helposti vaihtelua monipuoliseen ruoanlaittoon ja voit käyttää niitä sellaisenaan myös vaikka salaattien joukossa ja paistamisessa. Nämä sopivat myös ketogeeniseen ja vehnättömään ruokavalioon.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
Vohvelitaikina:
- 4 kananmunaa
- 300 g juustoraastetta
- ripaus suolaa
Täyte
- 4 dl turkkilaista jogurttia
- ½ kurkku
- 2 rkl hienonnettua tuoretta minttua
- ripaus suolaa
- 100 g fetajuustoa
- 2 tomaattia
- mustapippuria myllystä
- 1 dl Alavuden Kylmäpuristettu BASILIKA rypsiöljyä
Valmistusohje
- Sekoita kananmunat, juustoraaste ja ripaus suolaa keskenään. Voit käyttää myös kaappiin jääneitä erilaisia juustoja sekaisin.
- Kuumenna vohvelirauta ja laita iso kauhallinen seosta vohveliraudan keskelle. Levitä sitä vähän myös reunoille päin. Paista kuumassa raudassa kauniin värisiksi vohveleiksi.
- Valmista täyte. Laita jogurtti kulhoon.
- Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja purista siivilässä ylimääräinen neste pois.
- Laita kurkkuraaste ja hienonnettu minttu jogurtin joukkoon. Mausta ripauksella suolaa.
- Laita keko tzatzikia vohvelin päälle.
- Murusta pinnalle fetajuustoa ja laita päälle tomaattilohkoja.
- Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.
- Valuta päälle Alavuden kylmäpuristettua basilika rypsiöljyä.
- Juustovohvelit ovat valmiita tarjottaviksi!
