Illanistujaisleivät
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 10 Maalahden Limppu -leipäviipale
- 10 rkl vegaaninen majoneesi
- 2 rkl rypsiöljy
- 250 g mifusuikale
- 1 sipuli
- 3 dl mustatorvisieni
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ chilipaprika
- mustapippurirouhe
- suola
Lisäksi:
- tuore rucola
- muutama retiisi
- rouhittu soijapapu
Illanistujaisleivät maistuvat kaikille. Voit valmistaa täytteen jo etukäteen ja lämmittää juuri ennen tarjoilua. Maistuu myös haaleana.
Illanistujaisleivät
10 annosta
10 Maalahden Limppu -viipaletta
10 rkl vegaanista majoneesia
2 rkl rypsiöljyä
250 g Mifusuikaleita
1 sipuli
3 dl mustatorvisieniä tai muita sieniä
1 valkosipulinkynsi
½ chilipaprika
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
Lisäksi:
rucolaa
muutama retiisi
paahdettuja soijapapuja rouhittuna
Levitä Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille.
Levitä leipäviipaleiden pinnalle vegaanista majoneesia.
Kuumenna öljy pannulla ja paista mifusuikaleet, hienonnettu sipuli ja mustatorvisienet. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja chilipaprika, sekä mustapippuria ja suolaa maun mukaan. Tarkista maku.
Jaa seos Maalahden Limppu -leipäviipaleiden päälle ja koristele rucolalla ja retiisiviipaleilla.
Rouhi pinnalle halutessasi paahdettuja soijapapuja.