Illanistujaisleivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 10 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 10 rkl vegaaninen majoneesi
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 250 g mifusuikale
  • 1 sipuli
  • 3 dl mustatorvisieni
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ chilipaprika
  • mustapippurirouhe
  • suola
Lisäksi:
  • tuore rucola
  • muutama retiisi
  • rouhittu soijapapu

Illanistujaisleivät maistuvat kaikille. Voit valmistaa täytteen jo etukäteen ja lämmittää juuri ennen tarjoilua. Maistuu myös haaleana.

Illanistujaisleivät
10 annosta

10 Maalahden Limppu -viipaletta
10 rkl vegaanista majoneesia
2 rkl rypsiöljyä
250 g Mifusuikaleita
1 sipuli
3 dl mustatorvisieniä tai muita sieniä
1 valkosipulinkynsi
½ chilipaprika
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Lisäksi:
rucolaa
muutama retiisi
paahdettuja soijapapuja rouhittuna

Levitä Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille.
Levitä leipäviipaleiden pinnalle vegaanista majoneesia.
Kuumenna öljy pannulla ja paista mifusuikaleet, hienonnettu sipuli ja mustatorvisienet. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja chilipaprika, sekä mustapippuria ja suolaa maun mukaan. Tarkista maku.
Jaa seos Maalahden Limppu -leipäviipaleiden päälle ja koristele rucolalla ja retiisiviipaleilla.
Rouhi pinnalle halutessasi paahdettuja soijapapuja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä