Brunssipöytä
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kesällä kauniit säät kutsuvat ulos syömään ja monet juhlahetketkin ovat käsillä. Baban valikoimista löydät herkulliset tarjottavat moneen tilanteeseen. Ota mukaan myös retkelle tai valmista niistä brunssi. Valmista helposti ihana herkkupöytä!
Nappaa vinkit tästä. Määrät ovat suuntaa antavia.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 20-30 kpl ruisnappeja
- 1 prk Baba Ganoushia
- 2 prk Baba Kvinoa salaattia
- 500 g vesimelonia paloina
- 200-300 g juustopaloja
- 3-4 keskikokoista porkkanaa
- 1 rasia Baba Punajuurihummusta
- 1-2 rasiaa Baba Falafeleja
- 250 g turkkilaista jogurttia
- ripaus chilijauhetta
- ripaus suolaa
- 1 rkl limen mehua
- maun mukaan tuoretta timjamia tai muuta yrttiä maun mukaan
- 8 isoa suolakeksiä
- 1 prk Baba Chilihummusta
- 100-200 g kypsää kanafileetä
- 8 8 kirsikkatomaattia TAI
- 8 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
- 1 patonki
- 1 rasia Baba Olivinade -oliivitahnaa
Lisäksi:
- tuorepuristettua appelsiinimehua
Valmistusohje
- Laita ruisnapit tarjoiluvadille.
- Laita ruisnapeille Baba Ganoushia.
- Laita kvinoasalaatti kulhoon.
- Paloittele vesimeloni ja juusto. Kuori ja paloittele porkkanat ja tarjoa punajuurihummuksen kanssa.
- Laita falafelit tarjolle ja valmista seuraksi jogurttikastike.
- Sekoita turkkilaisen jogurtin joukkoon chilijauhetta, ripaus suolaa, limenmehu ja timjamia tai muuta yrttiä. Tarkista maku.
- Laita tarjolle suolakeksejä ja laita päälle chilihummusta. Laita hummuksen päälle kanafileetä ja kirsikka- tai miniluumutomaattia. Leikkaa patonki viipaleiksi ja tarjoa seuraksi Olivinade -oliivitahnaa.
- Tarjoa seuraksi tuorepuristettua appelsiinimehua.
- Brunssipöytä on katettu. Kutsu perhe tai ystävät koolle!
- Nyt herkutellaan!