Hanna-tädin kakut

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
hanna-tädin kakut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

167 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Pikkuleivät kuuluvat yhä moneen juhlapöytään. Helppotekoiset Hanna-tädin kakut voit valmistaa hyvissä ajoin valmiiksi. Säilytä pikkuleivät suljetussa purkissa huoneenlämmössä.

Advertising information

Ainekset

80 annosta
  • 200 g voita
  • 200 g margariinia (vaihtoehto)
  • 2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 ½ dl kuohukermaa
  • 3 dl perunajauhoja
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • (halutessasi Dansukker Kanelisokeria)

Valmistusohje

  • Vatkaa huoneenlämpöinen voi tai margariini ja Siro erikoishieno sokeri valkoiseksi vaahdoksi.
  • Vatkaa joukkoon kuohukerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  • Laita taikina hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
  • Pyöritä taikina tangoiksi ja jaa tasakokoisiin pieniin paloihin.
  • Pyöritä palat palloiksi ja litistä kevyesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Kääntele osa pikkuleivistä halutessasi Kanelisokerissa.
  • Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia.
  • Säilytä Hanna-tädin kakut kannellisessa purkissa huoneenlämmössä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä