Hanna-tädin kakut
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
80 annosta
- 200 g voita
- 200 g margariinia (vaihtoehto)
- 2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
- 1 ½ dl kuohukermaa
- 3 dl perunajauhoja
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
- (halutessasi Dansukker Kanelisokeria)
Valmistusohje
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi tai margariini ja Siro erikoishieno sokeri valkoiseksi vaahdoksi.
- Vatkaa joukkoon kuohukerma ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Laita taikina hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
- Pyöritä taikina tangoiksi ja jaa tasakokoisiin pieniin paloihin.
- Pyöritä palat palloiksi ja litistä kevyesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Kääntele osa pikkuleivistä halutessasi Kanelisokerissa.
- Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin kymmenen minuuttia.
- Säilytä Hanna-tädin kakut kannellisessa purkissa huoneenlämmössä.