Gluteenittomat piparkakut

  • 10 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
gluteenittomat piparkakut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

184 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Nämä gluteenittomat piparkakut tuovat joulun tuoksun ja maun kotiisi ilman vehnää. Taikina on niin helppo käsitellä, että leipominen sujuu kuin tanssi. Kutsu ystävät ja perhe mukaan leipomaan ja nauttimaan näistä herkullisista piparkakuista, jotka sopivat kaikille! 🎅✨

Advertising information

Ainekset

10-12 annosta
  • 100 g voita TAI
  • 100 g margariinia
  • 1 dl ruokokidesokeria
  • 1 dl tummaa siirappia
  • 2 rkl piparkakkumaustetta TAI
  • 2 tl kanelia
  • ½ tl neilikkaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 kananmuna
  • 6 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • perunajauhoja

Valmistusohje

  • Paloittele voi tai margariini kattilaan.
  • Lisää ruokokidesokeri ja tumma siirappi, sekä leivontamausteet. Kiehauta, kunnes rasva sulaa.
  • Anna jäähtyä hetki. Vatkaa joukkoon kananmuna.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon vatkaten.
  • Anna taikinan levätä jääkaapissa yön yli.
  • Kaulitse taikina perunajauhoilla tai gluteenittomalla jauhoseoksella ripotellulla pöydällä.
  • Ota muotilla kuvioita ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
  • Jäähdytä ja koristele piparkakut halutessasi.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä