Mustaherukkaiset marenkirinkelit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Syksyn jälkiruoissa ja kahvipöydän tarjottavissa käytetään sesongin marjoja.
Mustaherukka on ihanan kirpakka vitamiinipommi, joka sopii loistavasti makean ja miedon marengin seuraksi.
Sinistä ja valkoista sisältävä herkku on myös näyttävän näköinen.
Mustaherukkaiset marenkirinkelit
8-10 annosta
4-5 Keski Vaniljarinkeliä
n. 2 dl mustaherukkahilloa
Marenki:
2 munan valkuaista
3/4 dl sokeria
ripaus vaniljasokeria
Koristeeksi:
mustaherukoita ja mustaherukanlehtiä
Puolita Keski Vaniljarinkelit ja levitä pinnalle mustaherukkahilloa.
Vaahdota munan valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon sokeri vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten.
Mausta lopuksi vaniljasokerilla.
Pursota tai lusikoi marenki rinkelien päälle.
Laita rinkelit 250 asteiseen uuniin hetkeksi, kunnes ne saavat hieman väriä pintaan.
Koristele tuoreilla mustaherukoilla ja herukanlehdillä.