Mustaherukkaiset marenkirinkelit

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Syksyn jälkiruoissa ja kahvipöydän tarjottavissa käytetään sesongin marjoja.
Mustaherukka on ihanan kirpakka vitamiinipommi, joka sopii loistavasti makean ja miedon marengin seuraksi.
Sinistä ja valkoista sisältävä herkku on myös näyttävän näköinen.

Mustaherukkaiset marenkirinkelit
8-10 annosta

4-5 Keski Vaniljarinkeliä
n. 2 dl mustaherukkahilloa

Marenki:
2 munan valkuaista
3/4 dl sokeria
ripaus vaniljasokeria

Koristeeksi:
mustaherukoita ja mustaherukanlehtiä

Puolita Keski Vaniljarinkelit ja levitä pinnalle mustaherukkahilloa.

Vaahdota munan valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon sokeri vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten.
Mausta lopuksi vaniljasokerilla.
Pursota tai lusikoi marenki rinkelien päälle.
Laita rinkelit 250 asteiseen uuniin hetkeksi, kunnes ne saavat hieman väriä pintaan.

Koristele tuoreilla mustaherukoilla ja herukanlehdillä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä