Paprikainen kanapasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Paprikainen kanapasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Reformi logo

Kaupallinen yhteistyö Referomi

Arjen kiireissä nopeasti valmistuvat ateriat ovat monille mieluisia. Tämän herkullisen paprikaisen kanapastan valmistukseen kuluu aikaa korkeintaan 15 minuuttia.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Paprikainen kanapasta
  • 1 sipuli
  • 2-3 rkl auringonkukkaöljyä
  • 400 g broilerin fileesuikaleita, maustamaton
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 300 g paahdettua paprikaa, säilötty, valutettu
  • 1 Reformi Luomu Kanaliemikuutio
  • mustapippuria myllystä
  • ½ -1 ruukku tuoretta basilikaa
  • parmesaanijuustoa (halutessasi)
Lisäksi:
  • 1 ½ l vettä
  • 1 Reformi Luomu Kasvisliemikuutio
  • 250 g tuorepastaa

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuumenna auringonkukkaöljy pannulla ja paista maustamattomat broilerin fileesuikaleet ja sipulisilppu.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chili.
  • Laita ne tehosekoittimeen yhdessä paahdetun, valutetun paprikan kanssa. Hienonna kastikkeeksi.
  • Lisää seos kanapalojen joukkoon pannulle ja murenna sekaan Reformi Luomu Kanaliemikuutio. Rouhi joukkoon mustapippuria.
  • Hienonna sekaan tuoretta basilikaa.
  • Kiehauta vesi ja murenna joukkoon Reformi Luomu Kasvisliemikuutio.
  • Lisää tuorepasta ja anna kiehua 2-3 minuuttia. Valuta.
  • Sekoita pasta paprikaisen kanakastikkeen joukkoon ja tarkista maku.
  • Tarjoa seuraksi parmesaanijuustoa lastuina. Nauti paprikainen kanapasta heti.
Paprikainen kanapasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä