Ruislimppua ja sydäntä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

40 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Porsaan sydän on erittäin mureaa lihaa ja sitä voi tarjota viipaloituna sellaisenaan tai vaikkapa voileipien päällä.

Ruislimppua ja sydäntä
8 annosta

1 porsaan sydän
vettä
1 tl suolaa
5 kpl maustepippureita
1 laakerinlehti
1 porkkana
1 sipuli

Lisäksi:

8 viipaletta ruislimppua
voita
salaattia
1-2 maustekurkkua
8 kpl hillosipulia
muutama kirsikkatomaatti
persiljaa

Huuhtele sydän ja laita se kattilaan.

Laske päälle vettä sen verran, että sydän peittyy.
Keitä kunnes pinnalle muodostuu vaahtoa.

Nosta vaahto pois suurella lusikalla.

Lisää liemeen suola, pippurit, laakerinlehti, porkkana ja sipuli.

Anna kiehua muutama tunti, kunnes sydän tuntuu murealta.

Varmista, ettei neste pääse loppumaan, vaan sydän pysyy liemen alla.
Valuta liemi pois ja leikkaa sydän ohuiksi viipaleiksi.

Voitele ruislimppuviipaleet voilla ja asettele päälle salaatinlehtiä, maustekurkkua, sydäntä hillosipulia, kirsikkatomaattia ja persiljaa.

Tarjoa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä