Kengurua kookoskastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 2.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kengurun liha on Suomessa harvinaista, mutta sitä löytyy kyllä hyvin varusteltujen kauppojen pakastealtaasta.
Maultaan kenguru muistuttaa mielestäni kalkkunaa. Kengurua voit tarjota nuorekkaissa illanistujaisissa.
Mausteena olen käyttänyt uutta mausteseosta , jossa on melkoinen määrä erilaisia mausteita. Voit halutessasi korvata tämän omaan makuusi sopivilla mausteilla.

Kengurua kookoskastikkeessa

4 annosta

2 rkl öljyä
400 g kengurun fileetä paloiteltuna
1 sitruunaruohon tyviosa hienonnettuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl Ras el Hanout mausteseosta (merisuola, sipuli, selleri, porkkana, valkosipuli, sarviapilansiemen, valkopippuri, persilja, muskottikukka, kkurkuma, korianteri, kaneli, inkivääri, laventeli, ruusunterälehti, mustapippuri, cayennepippuri, galangal, paprika, kardemumma, neilikka)
1 iso sipuli silppuna tai ohuina viipaleina
1-2 porkkanaa suikaleina tai viipaleina
puolikas kesäkurpitsa paloiteltuna
1 tlk kookosmaitoa
250 g tomaattimurskaa
(suolaa)

Kuumenna öljy kattilassa tai wokkipannussa.
Paista suupalan kokoisiksi paloitellut kengurun fileet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon hienonnettua sitruunaruohoa, valkosipulia ja mausteseosta.
Lisää sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa, kääntele muutaman minuutin ajan.
Kaada joukkoon kookosmaito ja tomaattimurska.
Anna hautua hetki miedolla lämmöllä.
Tarkista maku.
Lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoa seuraksi riisiä tai keitettyjä perunoita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä