Munuaismuhennos
Uusimmat reseptit
Advertising information
Munuaismuhennos
1 porsaan munuainen
vettä liottamiseen
vettä ryöppäämiseen
1 tl suolaa
1 rkl voita
1 iso sipuli silppuna
(munuaiskuutiot)
suolaa
n. 30 viherpippuria
1 omena kuutioina
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
2 dl kuohukermaa
1 rkl HP-kastiketta
1 rkl sinappia
Leikkaa munuainen pituussuunnassa kahteen osaan.
Liota muutama tunti runsaassa vedessä ja huuhtele vielä tämän jälkeen.
Laita munuainen suolalla maustetussa vedessä kattilaan ja ryöppää PILKKU POIS eli kiehauta nopeasti.
Kaada vesi pois.
Poista munuaisesta sitkeä sisus ja leikkaa liha kuutioiksi.
Kuumenna voi kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki.
Lisää munuaiskuutiot ja paista hetken aikaa.
Mausta suolalla ja murskaa sormien välissä joukkoon viherpippuria.
Lisää omenakuutiot ja vehnäjauhot, kääntele hetki.
Lisää vesi, kuohukerma, HP-kastike ja sinappi.
Keitä hiljalleen 15-20 minuuttia.
Tarkista maku.