Suklaa-banaaniletut

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Suklaa-banaaniletut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Kunnon herkutteluräiskäleet valmistat kuorruttamalla ne ihanalla hasselpähkinä-kaakaolevitteellä ja banaaniviipaleilla. Varmista, että levite on varmasti gluteenitonta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Pohja:
  • 5 dl maitoa
  • 2-3 kananmunaa
  • 3-4 dl gluteenitonta jauhoseosta, hienoa tai karkeaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl öljyä
Paistamiseen:
  • voita TAI
  • rypsiöljyä (vaihtoehto)
Täyte:
  • hasselpähkinä-kaakaolevitettä
  • banaania viipaleina

Valmistusohje

  • Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat. Sekoita
  • Lisää gluteeniton jauhoseos, suola ja öljy ja sekoita tasaiseksi.
  • Paista kuumalla pannulla öljyssä tai voissa isoiksi räiskäleiksi molemmin puolin.
  • Levitä pinnalle ihanaa hasselpähkinä-kaakaolevitettä ja viipaloi pinnalle banaania.
Suklaa-banaaniletut

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: