Kinuskipalat

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kinuskipalat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

191 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kinuskipalat ovat samettisen pehmeitä ja pellille valmistettuna saat kerralla runsaan määrän herkkupaloja. Resepti on julkaistu alunperin 2007, mutta nyt se julkaistaan uudelleen hieman päivitettynä.

Advertising information

Ainekset

25 annosta
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 100 g sulatettua voita
  • 1 ½ dl maitoa
Kuorrute:
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl fariinisokeria
  • 25 g voita TAI
  • 25 g margariinia (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Riko kananmunat kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri.
  • Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varoen.
  • Lisää sulatettu voi ja maito ja kääntele taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on jähmettynyt.
  • Valmista pohjan paistuessa kuorrute.
  • Mittaa kuohukerma ja fariinisokeri kasariin ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia kunnes kastike alkaa saeta.
  • Lisää joukkoon nokare voita ja sekoita. Levitä kinuskikuorrute torttulevyn päälle.
  • Leikkaa paloiksi ja tarjoa kinuskipalat!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä