Kinuskipalat
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
25 annosta
- 4 kananmunaa
- 3 dl sokeria
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 100 g sulatettua voita
- 1 ½ dl maitoa
Kuorrute:
- 2 dl kuohukermaa
- 2 dl fariinisokeria
- 25 g voita TAI
- 25 g margariinia (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Riko kananmunat kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri.
- Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varoen.
- Lisää sulatettu voi ja maito ja kääntele taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on jähmettynyt.
- Valmista pohjan paistuessa kuorrute.
- Mittaa kuohukerma ja fariinisokeri kasariin ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia kunnes kastike alkaa saeta.
- Lisää joukkoon nokare voita ja sekoita. Levitä kinuskikuorrute torttulevyn päälle.
- Leikkaa paloiksi ja tarjoa kinuskipalat!