Tosca-herukkamuffinit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Punaherukat ovat mukavan kirpakoita sattumia muffineissa.
Rapean makea toscakuorrute taittaa herukan kirpeää makua.
Tosca-herukkamuffinit
1 1/2 dl juoksevaa margariinia tai 150 g margariinia sulatettuna
2 dl luomuruokosokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1- 1 1/2 dl punaherukoita
1/2 dl maitoa
Kuorrute:
1 dl mantelilastuja
1 dl luomuruokosokeria
75 g margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa
Sekoita taikinan ainekset esimerkiksi puuhaarukalla ja jaa suuriin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa ensin noin 7 minuuttia. Valmista sillä välin kuorrute.
Laita kuorrutteen ainekset pieneen kasariin ja hämmennä varovasti käännellen, kunnes margariini on sulanut ja seos kiehahtanut.
Levitä täyte muffinien pinnalle ja jatka kypsennystä, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
HUOM! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita.