Hedelmä-toscakakku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Hedelmä-toscakakku
2 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kermaa
100 g margariinia/voita
Päälle:
1 pieni prk ananasmurskaa
5 säilykepäärynän puolikasta (tai persikkaa, aprikoosia tms)
80 g margariinia/voita
80 g mantelilastuja/mantelirouhetta
0,5 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi kerma ja sula rasva. Kaada
taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan tai leivinpaperilla
vuorattuun irtopohjavuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa 10-15
minuuttia. Ripottele pinnalle pieni purkillinen ananasmurskaa (valuta liemi pois). Levitä päälle vielä ohueksi viipaloidut päärynät. Kiehauta kattilassa rasva, mantelilastut, sokeri, vehnäjauhot ja maito. Kaada seos hedelmien päälle. Paista uunin ylätasolla vielä noin 10 minuuttia 225 asteessa.
Hyvää jäätelön kanssa.