Pesto-vehnänalkioleipä

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vesi
  • rasvaton maitojauhe
  • maito
  • estrella pesto dipmix
  • pestokastike
  • kuivahiiva
  • tuorehiiva
  • vehnänalkio
  • vehnäjauho
  • juustoraaste
  • ruokaöljy

Leivo helppo ja herkullinen leipä uunipellillä.
Tästä annoksesta saat noin 25 palaa maistuvaa leipää, jota voit tarjota ruoan seurana, aamu-,ilta-, tai välipalana. Levitteiden kanssa sopiva myös illanistujaisiin!

Pesto-vehnänalkioleipä

5 dl vettä +1/2 dl rasvatonta maitojauhetta TAI 5 dl maitoa
1/2 pss (=8 g) Estrella Pesto Dipmixiä tai n. 3/4 dl pestokastiketta
1 pss kuivahiivaa tai 30 g tuoretta
2 dl vehnänalkioita
5 dl vehnäjauhoja
100-150 g juustoraastetta
1/2 dl ruokaöljyä

Lämmitä vesi 42 asteiseksi. Lisää joukkoon maitojauhe, Pesto dippijauhe, kuivahiiva, vehnänalkiot ja vehnäjauhot, sekoita tasaiseksi.
Sekoita joukkoon juustoraaste ja ruokaöljy.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja tai vehnänalkioita ja taputa taikina tasaiseksi levyksi.
Anna kohota parikymmentä minuuttia.
Paista 200 asteessa, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä