Välimerellinen Maalahden Limppu
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 munakoiso
- 1 kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
- 3 rkl rypsiöljy
- 400 g halloumijuusto
- 1 dl kivetön oliivi
- tuore rosmariini
Paistamiseen:
- rypsiöljy
- 1 valkosipulinkynsi
- 8-10 Maalahden Limppu -leipäviipale
Välimeren mauilla kuorrutettu Maalahden Limppu on ihastuttava kevyt lounas, iltapala tai illanistujaisherkku.
Kerää perhe tai ystävät koolle ja nauttikaa hyvästä ruoasta ja hyvästä seurasta.
Välimerellinen Maalahden Limppu
8-10 annosta
1 pieni munakoiso
1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
3 rkl rypsiöljyä
400 g halloumi-juustoa
1 dl kivettömiä oliiveja tai oliiviviipaleita
tuoretta rosmariinia
Paistamiseen:
rypsiöljyä
1 valkosipulinkynsi
8-10 viipaletta Maalahden Limppua
Viipaloi munakoiso ohuiksi viipaleiksi työlaudalla.
Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista ensin munakoisoa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
Nosta munakoisoviipaleet sivuun ja paista kesäkurpitsa- ja paprikakuutiot.
Nosta sivuun.
Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista viipaloitu halloumijuusto molemmin puolin kauniin väriseksi.
Paahda leipäviipaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja käännä leipiä, kunnes ovat rapeita molemmin puolin.
Nosta päälle kesäkurpitsa-paprikaseos, munakoisoviipaleet, halloumijuusto, oliivit ja tuoretta rosmariinia.
Tarjoa heti.