Välimerellinen Maalahden Limppu

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8-10 annosta
  • 1 munakoiso
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 3 rkl rypsiöljy
  • 400 g halloumijuusto
  • 1 dl kivetön oliivi
  • tuore rosmariini
Paistamiseen:
  • rypsiöljy
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 8-10 Maalahden Limppu -leipäviipale

Välimeren mauilla kuorrutettu Maalahden Limppu on ihastuttava kevyt lounas, iltapala tai illanistujaisherkku.
Kerää perhe tai ystävät koolle ja nauttikaa hyvästä ruoasta ja hyvästä seurasta.

Välimerellinen Maalahden Limppu
8-10 annosta

1 pieni munakoiso
1 pieni kesäkurpitsa
1 punainen paprika
3 rkl rypsiöljyä
400 g halloumi-juustoa
1 dl kivettömiä oliiveja tai oliiviviipaleita
tuoretta rosmariinia

Paistamiseen:
rypsiöljyä
1 valkosipulinkynsi
8-10 viipaletta Maalahden Limppua

Viipaloi munakoiso ohuiksi viipaleiksi työlaudalla.
Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista ensin munakoisoa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
Nosta munakoisoviipaleet sivuun ja paista kesäkurpitsa- ja paprikakuutiot.
Nosta sivuun.
Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja paista viipaloitu halloumijuusto molemmin puolin kauniin väriseksi.
Paahda leipäviipaleet kuumalla pannulla öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja käännä leipiä, kunnes ovat rapeita molemmin puolin.
Nosta päälle kesäkurpitsa-paprikaseos, munakoisoviipaleet, halloumijuusto, oliivit ja tuoretta rosmariinia.
Tarjoa heti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä