Kasvismakaronilaatikko

  • 10 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kasvismakaronilaatikko
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä A. Vogelin kanssa.

Helppo ja maistuva arkiruoka maistuu koko perheelle. Tästä saat helposti vegaanista halutessasi vaihtamalla juustoraasteen vegaaniseksi. Kasviksiakin voit valita oman mielesi mukaan.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 iso palsternakka
  • 2 porkkanaa
  • 100 g siitakesieniä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 Herbamare Kasvisliemikuutio
  • 200 g makaronia
  • 1 pullo Biota Tomaattitäysmehua
  • 1 rkl kuivattua rakuunaa TAI
  • 1 rkl rosmariinia
  • mustapippuria myllystä
  • 100 g juustoraastetta TAI
  • 100 g vegaanista juustoraastetta

Ohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuori ja paloittele palsternakka ja porkkanat.
  • Puolita siitakesienet tarvittaessa.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää kasvikset käännellen.
  • Murenna joukkoon kasvisliemikuutio ja lisää makaronit ja Biotta Tomaattimehu, rakuuna tai rosmariini ja mustapippuria.
  • Sekoita joukkoon vielä juustoraaste tai vegaaninen juustoraaste.
  • Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes makaronit ovat kypsiä ja ruoka on kauniin värinen.
  • Tarjoa!
Kasvismakaronilaatikko

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: