Kasvismakaronilaatikko
- 10 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 iso palsternakka
- 2 porkkanaa
- 100 g siitakesieniä
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 Herbamare Kasvisliemikuutio
- 200 g makaronia
- 1 pullo Biota Tomaattitäysmehua
- 1 rkl kuivattua rakuunaa TAI
- 1 rkl rosmariinia
- mustapippuria myllystä
- 100 g juustoraastetta TAI
- 100 g vegaanista juustoraastetta
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuori ja paloittele palsternakka ja porkkanat.
- Puolita siitakesienet tarvittaessa.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää kasvikset käännellen.
- Murenna joukkoon kasvisliemikuutio ja lisää makaronit ja Biotta Tomaattimehu, rakuuna tai rosmariini ja mustapippuria.
- Sekoita joukkoon vielä juustoraaste tai vegaaninen juustoraaste.
- Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30-40 minuuttia, kunnes makaronit ovat kypsiä ja ruoka on kauniin värinen.
- Tarjoa!
