Itämainen kasvispaistos

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 rkl öljy
  • 200 g herkkusieni
  • 1 sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynsi
  • pala tuore inkivääri
  • 100 g valkokaali
  • 1 porkkana
  • 100 g minimaissi
  • 150 g sokeriherneenpalko
  • 150 g lehtisellerin varsi
  • 100 g parsakaali
  • Herbamare Spicy yrttisuolaseos
  • ½-1 dl makea chilikastike
  • 1-2 rkl soijakastike
  • mustapippurirouhe
  • 5 dl Biotta Ananasmehu
  • 1 rkl perunajauho
  • 2 rkl vesi
Lisäksi:
  • tuore minttu
  • tuore korianteri

Valmista herkullinen ja terveellinen itämainen kasvispaistos ja tarjoa seuraksi riisiä.
Kasviksia voit käyttää oman makusi mukaan.

Itämainen kasvispaistos
4 annosta

2 rkl öljyä
200 g herkkusieniä
1 iso sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
pieni pala tuoretta inkivääriä
100 g valkokaalia
1 keskikokoinen porkkana
100 g minimaisseja
150 g sokeriherneenpalkoja
4 lehtisellerin vartta
100 g parsakaalia
ripaus Herbamare Spicy Pikant -yrttimausteseosta
½-1 dl makeaa chilikastiketta
1-2 rkl soijakastiketta
mustapippuria myllystä
5 dl Biotta Ananas mehua
1 rkl perunajauhoja + 2 rkl vettä

Lisäksi:
tuoretta korianteria tai/ja minttua

Käsittele ensin kasvikset.
Leikkaa herkkusienet lohkoiksi. Kuori ja halkaise sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja pieni pala inkivääriä.
Suikaloi valkokaali ja porkkana.
Ota esille minimaissit.
Leikkaa lehtisellerin varret ohuiksi viipaleiksi ja paloittele parsakaali.
Kuumenna öljy wokkipannussa.
Lisää kasvikset ja kääntele kovalla lämmöllä muutama minuutti.
Mausta Herbamare Spicy Pikant -mausteseoksella, makealla chilikastikkeella ja soijakastikkeella, sekä rouhitulla mustapippurilla.
Lisää joukkoon ananasmehu ja kuumenna.
Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään ja valuta höyryävän kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen. Kiehauta.
Ripottele pinnalle tuoreita yrttejä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: