Pikkusuolaista kasviksista ja suolakekseistä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- TUC keksi
- öljy
- kiinankaali
- kyssäkaali
- valkosipulinkynsi
- punainen chilipaprika
- tuore inkivääri
- soijakastike
- mustapippuri
Syksyn vihannekset houkuttavat valmistamaan pientä suolaista purtavaa vaikkapa iltapalaksi tai illanistujaisiin. Käytä kasviksia oman maun mukaan ja pikapaista ne kuumassa pannussa tilkassa öljyä. Mausta valkosipulilla ja soijalla.
Pikkusuolaista kasviksista ja suolakekseistä
1 pkt LU TUC keksejä
2 rkl öljyä
300 g kiinankaalia
200 g kyssäkaalia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 punainen chilipaprika hienonnettuna
1 tl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 rkl soijakastiketta
mustapippuria myllystä
(paahdettuja pinjansiemeniä)
Poista kiinankaalista kanta ja leikkaa kiinankaali pituussuunnassa suikaleiksi.
Kuori kyssäkaali ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
Kuumenna öljy wokkipannussa ja laita kiinankaali ja kyssäkaali pannulle.
Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, chilipaprika, inkivääri ja soija joukkoon.
Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes kiinankaali pehmenee.
Rouhi joukkoon mustapippuria. Ripottele pinnalle halutessasi kuumassa pannussa paahdettuja pinjansiemeniä.
Jaa paistetut kasvikset TUC -suolakekseille.
Tarjoa!