Katkarapulevite
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 dl annosta
- 200 g creme fraiche
- 200 g pakastekatkarapu
- muutama varsi tuore tilli
- 1 maustekurkku
- ½ omena
- Herbamare yrttisuolaseos
Valmista ihana katkaraputahna ja tarjoa leivän seurana, voileipäkakun täytteenä, ruissipsien tai uuniperunan kanssa.
Katkarapulevite
4 dl
200 g creme fraichea
200 g sulatettuja, valutettuja katkarapuja
muutama varsi tilliä
1 pieni maustekurkku
½ omena kuutioina
Herbamare-yrttisuolaa
Laita creme fraiche kulhoon.
Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Hienonna joukkoon tilli.
Leikkaa maustekurkku ja kuorittu omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita täytteeseen.
Mausta Herbamarella. Tarkista maku.
Tarjoa kylmänä.