Katkarapulevite

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 dl Annosta
A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 dl annosta
  • 200 g creme fraiche
  • 200 g pakastekatkarapu
  • muutama varsi tuore tilli
  • 1 maustekurkku
  • ½ omena
  • Herbamare yrttisuolaseos

Valmista ihana katkaraputahna ja tarjoa leivän seurana, voileipäkakun täytteenä, ruissipsien tai uuniperunan kanssa.

Katkarapulevite
4 dl

200 g creme fraichea
200 g sulatettuja, valutettuja katkarapuja
muutama varsi tilliä
1 pieni maustekurkku
½ omena kuutioina
Herbamare-yrttisuolaa

Laita creme fraiche kulhoon.
Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Hienonna joukkoon tilli.
Leikkaa maustekurkku ja kuorittu omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita täytteeseen.
Mausta Herbamarella. Tarkista maku.
Tarjoa kylmänä.

Yhteistyössä