Katkarapulevite

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 dl annosta
  • 200 g creme fraiche
  • 200 g pakastekatkarapu
  • muutama varsi tuore tilli
  • 1 maustekurkku
  • ½ omena
  • Herbamare yrttisuolaseos

Valmista ihana katkaraputahna ja tarjoa leivän seurana, voileipäkakun täytteenä, ruissipsien tai uuniperunan kanssa.

Katkarapulevite
4 dl

200 g creme fraichea
200 g sulatettuja, valutettuja katkarapuja
muutama varsi tilliä
1 pieni maustekurkku
½ omena kuutioina
Herbamare-yrttisuolaa

Laita creme fraiche kulhoon.
Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Hienonna joukkoon tilli.
Leikkaa maustekurkku ja kuorittu omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita täytteeseen.
Mausta Herbamarella. Tarkista maku.
Tarjoa kylmänä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: