Perinteinen uunilohi
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
5 annosta
- 1 kg lohifileetä
- suolaa
- lime-pippuria
- 2 dl kermaa
- 1 prk valkosipuli-yrtit tuorejuustoa
- tuoretta tilliä
- 200 g katkarapuja
Valmistusohje
- Laita lohifilee uunivuokaan, rouhi pinnalle suolaa ja lime-pippuria.
- Laita kala 175 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi.
- Sekoita kulhossa kerma, tuorejuusto ja tilli.
- Ota vuoka uunista ja ripottele pinnalle katkaravut, kaada päälle kerma-tuorejuusto -seos.
- Jatka kypsentämistä, kunnes kala on kypsää ja seos kuumentunut.
- Tarjoa lisäksi perunasosetta tai keitettyjä perunoita.
- Vinkki! Perinteistä uunilohta on myös helppo tuunata. Voit myös jättää katkaravut kokonaan pois.