Maalahden Toast Skagen
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- voi
- 200 g creme fraiche
- smetana
- ½ dl majoneesi
- 2 tl sinappi
- ½ kpl lime
- sitruunamehu
- 400 g katkarapu
- ½ dl tuore tilli
- ½ dl tuore ruohosipuli
- mustapippuri
- limepippuri
- 6 kpl salaatinlehti
- rucola
- 6 kpl maalahden limppu
Maalahden Limpusta valmistat tyylikkään katkarapuleivän, joka maistuu sellaisenaan pikkusuolaisena tai kevyen keiton seurana. Tarjoa myös brunssilla!
Maalahden Toast Skagen
6 annosta
6 viipaletta Maalahden Limppua
öljyä tai voita paistamiseen
200 g creme fraichea tai smetanaa
½ dl majoneesia
2 tl sinappia
½ limen tai sitruunanmehu
400 g isoja kuorittuja katkarapuja
½ dl hienonnettua tilliä
½ dl hienonnettua ruohosipulia
mustapippuria tai limepippuria myllystä
6 salaatinlehteä tai kourallinen rucolaa
Koristeluun:
loput katkaravuista
limen- tai sitruunanlohkot tai -viipaleet
Valmista ensin täyte.
Sekoita creme fraichen tai smetanan joukkoon majoneesi, sinappi, limen- tai sitruunanmehu ja puolet sulatetuista, hyvin valutetuista katkaravuista, hienonnetut yrtit ja mustapippuria tai limepippuria myllystä. Tarkista maku.
Kuumenna öljy tai voi pannulla ja paista Maalahden Limppu -viipaleet molemmin puolin rapeiksi.
Laita leipäviipaleet tarjoiluvadille ja nosta päälle salaatinlehti tai keko rucolaa.
Jaa katkarapuseos leipäviipaleille ja jaa loput katkaravuista vielä koristeeksi.
Koristele lime- tai sitruunaviipaleilla.
Tarjoa heti!