Maalahden Toast Skagen

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Maalahden toast skagen
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Maalahden limppu

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • öljy
  • voi
  • 200 g creme fraiche
  • smetana
  • ½ dl majoneesi
  • 2 tl sinappi
  • ½ kpl lime
  • sitruunamehu
  • 400 g katkarapu
  • ½ dl tuore tilli
  • ½ dl tuore ruohosipuli
  • mustapippuri
  • limepippuri
  • 6 kpl salaatinlehti
  • rucola
  • 6 kpl maalahden limppu

Maalahden Limpusta valmistat tyylikkään katkarapuleivän, joka maistuu sellaisenaan pikkusuolaisena tai kevyen keiton seurana. Tarjoa myös brunssilla!

Maalahden Toast Skagen
6 annosta

6 viipaletta Maalahden Limppua
öljyä tai voita paistamiseen

200 g creme fraichea tai smetanaa
½ dl majoneesia
2 tl sinappia
½ limen tai sitruunanmehu
400 g isoja kuorittuja katkarapuja
½ dl hienonnettua tilliä
½ dl hienonnettua ruohosipulia
mustapippuria tai limepippuria myllystä

6 salaatinlehteä tai kourallinen rucolaa

Koristeluun:
loput katkaravuista
limen- tai sitruunanlohkot tai -viipaleet

Valmista ensin täyte.
Sekoita creme fraichen tai smetanan joukkoon majoneesi, sinappi, limen- tai sitruunanmehu ja puolet sulatetuista, hyvin valutetuista katkaravuista, hienonnetut yrtit ja mustapippuria tai limepippuria myllystä. Tarkista maku.

Kuumenna öljy tai voi pannulla ja paista Maalahden Limppu -viipaleet molemmin puolin rapeiksi.
Laita leipäviipaleet tarjoiluvadille ja nosta päälle salaatinlehti tai keko rucolaa.
Jaa katkarapuseos leipäviipaleille ja jaa loput katkaravuista vielä koristeeksi.
Koristele lime- tai sitruunaviipaleilla.
Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä