Raikas marjakakku

  • 20 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

24 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8-10 annosta
  • kananmuna
  • muscovadosokeri
  • perunajauho
  • vehnälese
  • leivinjauhe
  • maito
  • vaniljasokeri
  • sitruunarahka
  • mustikka
  • vadelma
  • vaniljasokeri
  • marabou yoghurt raspberry suklaa
  • vaahtoutuva vaniljakastike
  • vadelma
  • pensasmustikka
  • lu marjanumero

Lastenkutsujen ihastuttava kakku valmistuu helposti kääretorttupohjasta.
Täytteessä ja pinnalla maistuu raikkaat marjat, kuohkea vaniljavaahto, ihana vadelmainen suklaa ja LU Suomen uutukaiset Marjanumero-keksit.
Marjanumerot ovat ensimmäisiä lastenkeksejä Suomessa, joiden leivonnassa on käytetty luonnonvärejä.
Leivonnassa on käytetty vain rypsiöljyä ja kuorrutuksessa on aitoa marjaa.

Raikas marjakakku
8-10 annosta

Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl Muscovadosokeria
1 dl perunajauhoja
1/2 dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta

Kostutus:
3/4 dl-1 dl maitoa + 1 tl vaniljasokeria

Täyte:
200 g sitruunarahkaa
1 dl mustikoita
1 dl vadelmia
1 tl vaniljasokeria
50 g Marabou Yoghurt Rasberry -suklaata

Pinnalle:
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 dl vadelmia
1 dl pensasmustikoita tai mustkoita
LU Marjanumeroita
50 g Marabou Yoghurt Raspberry -suklaata

Vaahdota munat ja muscovadosokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa kypsä torttulevy leivinpaperin tai keittiöpyyhkeen päälle.

Kostuta jäähtynyt torttulevy vaniljasokerilla maustetulla maidolla.

Sekoita sitruunarahkan joukkoon mustikat, vadelmat, vaniljasokeri ja paloiteltu jugurtti-vadelmasuklaa. Levitä seos torttulevyn pinnalle. Leikkaa levy pituussuunnassa viiteen kaistaleeseen.
Kääri ensimmäinen suikale rullalle ja nosta rulla pystyyn keskelle kakkuvatia.
Asettele loput kaistaleet tämän rullan ympärille siten, että kakku suurenee halkaisijaltaan .

Vaahdota vaniljakastike, levitä kakun pinnalle ja reunoille.
Koristele marjoilla, LU Marjanumeroilla ja Marabou jugurtti-vadelmasuklaalla.

Nosta tarjolle pienten ja isompienkin vieraiden iloksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä