Nopea kasvisvoileipäkakku
- 40 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipale
Kostutus:
- 1 dl (kiehuvaa) vesi
- ¼ kasvisliemikuutio
Täyte ja kuorrutus:
- 250 g turkkilainen jogurtti
- 1 dl (raastettuna) kurkku
- 1 valkosipulinkynsi
- suola
- 1-2 dl ituja
- 100 g fetajuusto
Pinnalle:
- vuonankaali
- 1 dl ituja
- 50 g fetajuusto
- 1 punasipuli
- 5-10 miniluumutomaatti
Tekeekö mieli herkullisia voileipiä?
Valmista helppo voileipäkakku, jonka voit täyttää ja kuorruttaa rennolla otteella. Tämä valmistuu hetkessä.
Omat lempitäytteet ovat toki sallittuja.
Nopea kasvisvoileipäkakku
6 annosta
1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipaleita
Kostutus:
1 dl kiehuvaa vettä
¼ kasvisliemikuutio
Täyte ja kuorrutus:
250 g turkkilaista jogurttia
1 dl raastettua kurkkua
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
1-2 dl ituja
100 g fetajuustoa
Pinnalle:
vuonankaalia
1 dl ituja
50 g fetajuustoa
1 pieni punasipuli renkaina
5-10 miniluumutomaattia
Leikkaa leipäviipaleista reunat.
Kiehauta vesi ja liuota kasvisliemikuutio joukkoon.
Laita kolme leipäviipaletta vierekkäin ja kostuta.
Mittaa turkkilainen jogurtti kulhoon ja raasta kurkku.
Purista kurkusta ylimääräinen neste ja lisää raaste jogurtin joukkoon.
Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja mausta ripauksella suolaa.
Tarkista maku.
Levitä kolmasosa täytteestä leipäviipaleille ja ripottele päälle ituja.
Nosta toinen leipäkerros päälle, kostuta ja levitä päälle kolmasosa täytteestä.
Ripottele päälle kuutioitua tai murustettua fetajuustoa.
Nosta päälle kolmas leipäkerros ja levitä loput täytteestä pinnalle.
Koristele vuonankaalilla, iduilla, paloitellulla fetajuustolla, punasipulirenkailla ja miniluumutomaateilla.
Nosta hetkeksi kylmään ennen tarjoilua.
Tarjoa!