Viikuna-piparijälkiruoka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tässä jälkiruoassa yhdistyy monta loppuvuoden herkkua.
Raskaan aterian päätteeksi riittää makeaksi pieni annos muutamaa erilaista makua, jotka sopivat yhteen.

Viikuna-piparijälkiruoka
2 annosta

100 g juustoleipää
2-4 tuoretta viikunaa lohkoina
1 dl vaahdotettua vaniljakastiketta
2 piparkakkua murustettuna
Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia

Kuutioi juustoleipä tai ota siitä muotilla pieniä kuvioita.
Lohko tuoreet viikunat.
Kuumenna paistinpannu ja käännä juustoleipäkuutioita ja viikunalohkoja hetki kuumalla pannulla.

Vaahdota vaniljakastike ja murusta piparkakut karkeaksi rouheeksi.
Jaa ainekset kerroksittain jälkiruokakulhoihin tai tarjoa lautaselta.
Valuta lopuksi pinnalle lempeän makuista Cane Syrup Ruokosokerisiirappia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä