Mango-rahkamalja

  • 15 min Työaika
  • 2 h 15 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Mango-rahkamalja
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössa Dansukker kanssa.

Raikas mango-rahkamalja sopii vaikkapa pääsiäisjälkiruoaksi pashan tilalle. Voit korvata mangon halutessasi persikalla.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 1⁄2 dl vispikermaa 
  • 200 g maitorahkaa
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • ¾ dl Dansukker Siro sokeria
  • 2 liivatelehteä
  • 2 rkl sitruunamehua TAI
  • 2 rkl vettä (vaihtoehto)
  • 25-50 g pähkinärouhetta TAI
  • 25-50 g hasselpähkinärouhetta (vaihtoehto)
Pinnalle:
  • 427 g purkki säilykemangoa valutettuna
  • 1 dl vettä
  • 1 1⁄2 dl Dansukker Hyytelösokeria
Koristeluun:
  • ananaskirsikoita

Valmistusohje

  • Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon maitorahka.
  • Mausta vaniljasokerilla ja Siro sokerilla.
  • Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi.
  • Kuumenna sitruunamehu tai vesi kiehuvaksi esimerkiksi mikroaaltouunissa lasissa.
  • Liuota vedestä puristetut liivatelehdet joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  • Valuta ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon pähkinä- tai mantelirouhe. Tarkista maku.
  • Jaa seos pieniin jälkiruokakulhoihin tai laseihin ja laita hyytymään muutamaksi tunniksi jääkaappiin.
  • Jauha valutettu säilykemango sauvasekoittimella hienoksi.
  • Lisää joukkoon vesi.
  • Kuumenna kasarissa kiehuvaksi.
  • Lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua muutama minuutti.
  • Anna seoksen jäähtyä muutaman minuutin ajan. Jaa seos rahkatäytteen päälle.
  • Nosta hetkeksi jääkaappiin hyytymään.
  • Koristele rahkamalja ananaskirsikoilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä