Appelsiinikiisseli

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

70 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Appelsiinikiisseli on raikas ja upean värinen kiisseli, jota voit tarjota välipalana ja jälkiruokana.
Voit viipaloida joukkoon myös banaania tai muita hedelmiä.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 1 l appelsiinitäysmehua
  • ½- 1 dl sokeria
  • ¾ dl perunajauhoja +
  • 1 dl vettä
  • 3-4 appelsiinia kuutioina

Valmistusohje

  • Laita appelsiinitäysmehu ja sokeri kattilaan.
  • Kun neste höyryää, lisää keskenään sekoitetut perunajauhot ja vesi ohuena nauhana liemeen koko ajan sekoittaen.
  • Kiehauta, kunnes liemi sakenee. Älä keitä.
  • Lisää joukkoon kuutioidut appelsiinipalat.
  • Ripottele pinnalle sokeria.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: