Lettutaikina

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Lettutaikina
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

154 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kuka voisi vastustaa lettukestejä? Perinteinen lettutaikina onnistuu vaikka mökillä tai retkellä. Voit myös valmistaa taikinan valmiiksi. Paista pienet letut tai isot räiskäleet ihan kuinka haluat. Tästä lettutaikinasta valmistat joko 8-10 räiskälettä tai noin 50 pientä lettua. Resepti on julkaistu alunperin vuonna 2009.

Advertising information

Ainekset

50 annosta
Lettutaikina ohje:
  • 1 l maitoa
  • 3 kananmunia
  • 1 tl suolaa
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl rypsiöljyä

Valmistusohje

  • Mittaa maito kulhoon. Riko joukkoon munat.
  • Lisää suola, vehnäjauhot ja voin makuinen rypsiöljy.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Anna turvota mielellään puoli tuntia.
  • Paista lettutaikina kuumalla lettupannulla.
  • Tarjoa lettujen lisäksi kermavaahtoa ja hilloa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä