Marjaisa semifreddo

  • 10 min Työaika
  • 4 h 10 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8-10 annosta
  • 2 munankeltuainen
  • 2 munanvalkuainen
  • ½ dl Dansukker Vaalea Luomusiirappi
  • 2 dl kuohukerma
  • 2 tl Dansukker vaniljasokeri
  • 1 dl marenki
  • 1 dl kaurakeksi
  • valkosuklaa
  • 3-4 dl tuore marja

Marjaisa semifreddo on tyylikäs, mutta helppotekoinen jälkiruoka, jonka makumaailmaa voit muunnella mielin määrin täytteitä vaihtamalla. Mausta erilaisilla hilloilla, marjoilla, keksinmuruilla, likööreillä ja suklailla.

Marjaisa semifreddo
8-10 annosta

2 munanvalkuaista
2 munankeltuaista
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl kuohukermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl murustettuja marenkeja
1 dl murustettuja kaurakeksejä
muutama rivi valkosuklaata

Pinnalle:
3-4 dl tuoreita marjoja
muutama murustettu marenki
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi puhtaassa ja kuivassa kulhossa.
Vaahdota keltuaiset ja luomusiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota vielä erikseen kuohukerma.
Yhdistä vaahdot keskenään ja mausta vaniljasokerilla, murustetuilla marengeilla ja murustetuilla kaurakekseillä. Leikkaa valkosuklaa karkeaksi rouheeksi veitsellä ja lisää joukkoon.
Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun pitkän malliseen leipävuokaan ja laita pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli. Laita jo hieman jäätyneen seoksen pinnalle marjat ja muutama murustettu marenki.
Kumoa semifreddo tarjoiluvadille tai tarjoa suoraan vuoasta.
Voit valuttaa pinnalle hieman vaaleaa luomusiirappia kastikkeeksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: