Satsumamarmeladi

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

20 annosta
  • 1 kg satsuma
  • 2 tl inkivääri
  • 1 pkt Dansukker Hillo-marmeladisokeri

Satsumamarmeladi sopii moneen. Tarjoa raikas ja kauniin keltainen marmeladi juustojen kanssa, aamujogurtin seurana tai levitä kääretortun tai täytekakun väliin. Inkiväärin sijaan voit maustaa marmeladia myös vaniljasokerilla, tähtianiksella tai
kanelilla.

Satsumamarmeladi
1 keskikokoinen hillopurkillinen

1 kg satsumoita
2 tl hienonnettua inkivääriä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Kuori satsumat ja jauha hienoksi tehosekoittimessa.
Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tuoretta inkivääriä hienonnettuna.
Kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Laita marmeladi kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: