Mäskistä valmistettu omenahillo

  • 20 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Omenamehu-omenahillo mäskistä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

76 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Mäskistä valmistettu omenahillo on loistava tapa hyödyntää omenamehun sivutuotteena jäävä omenasose. Huomioithan, että olet kuorinut omenat ja poistanut siemenkodat. Voit lisätä hillosokeria myös oman maun mukaan.

Advertising information

Omenamehu mehumaijalla

Omenamehu mehumaijalla

Valmista ihana omenamehu ja hyödynnä jäljelle jäänyt mäski omenahilloksi.

Omenamehu mehumaijalla

Ainekset

1 purkki annosta
  • omenamehusta jäänyt omenamäski
  • 500 g Dansukker Hillosokeria

Valmistusohje

  • Valmista ensin omenamehu mehumaijalla. Löydät reseptin sivuilta.
  • Kerää jäljelle jäänyt omenasose pienempään kattilaan ja lisää joukkoon hillosokeri.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 5-10 minuuttia välillä sekoitellen.
  • Säilytä omenahillo puhtaassa purkissa jääkaapissa tai pakasta myöhempää käyttöä varten.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä