Kurkkupikkelssi

  • 15 min Työaika
  • 2 h 30 min Valmistusaika
kurkkupikkelssi
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

72 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Avomaankurkut ja kurpitsat valtaavat satokauden tullessa keittiöt ja kauppojen vihanneshyllyt. Pikkelssit syntyvät vaivatta ja sopivat monen ruoan ja suolaisen välipalan lisäkkeeksi. Valmista ajaton kurkkupikkelssi helposti.

Advertising information

Ainekset

10-20 annosta
1 purkki:
  • 6 avomaankurkkua (n. 1 litra kuutioina)
  • 1 punainen paprika kuutioina
  • 1 sipuli silppuna tai ohuina suikaleina
  • 2 rkl suolaa
  • 1 ½ dl etikkaa
  • ½ dl vettä vettä
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • 1 laakerinlehti
  • ½ dl tilliä

Valmistusohje

  • Leikkaa kurkut ja paprika pieniksi kuutioiksi, silppua tai viipaloi sipuli.
  • Laita ne kulhoon ja ripottele pinnalle suolaa.
  • Anna seistä kaksi tuntia ja valuta lävikössä.
  • Keitä etikka, vesi, sokeri, sinapinsiemenet ja laakerinlehti. Silppua tilli ja lisää muiden ainesten kanssa liemeen. Kiehauta.
  • Tölkitä kuumennettuihin lasipurkkeihin.
  • Säilytä kurkkupikkelssi kylmässä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä