Ananaschutney
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ananaspalat
- vesi
- inkivääri
- omenaviinietikka
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- tähtianis
- mustapippuri
- Dansukker Hillosokeri
Hedelmistä valmistat ihanat lisäkkeet liha- ja kanaruokien seuraksi.
Maustettu chutney on helppotekoinen herkku, jota voit purkittaa myös lahjaksi.
Ananaschutney
1 kg ananaspaloja
(1/2 dl vettä)
2-3 rkl hienonnettua inkivääriä
1 dl omenaviinietikkaa
1 iso sipuli hienonnettuna
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tähtianista
mustapippuria myllystä maun mukaan
500 g Dansukker Hillosokeria
Paloittele ananaspalat sopiviksi suupaloiksi ja laita kattilaan.
Lisää joukkoon vesi, hienonnettua inkivääriä, omenaviinietikkaa ja hienonnettua sipulia ja valkosipulia. Lisää joukkoon tähtianikset.
Kuumenna kiehumispisteeseen.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Anna hillon seistä noin 30 minuuttia ja jaa keitettyihin lasipurkkeihin.
Säilytä viileässä.