Sitruunainen broileri-rosmariinisalaatti

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 grillattu broileri
  • 1 kg kiinteämaltoinen peruna
  • 1 nippu kevätsipulinvarsi
  • ½ purjosipuli
  • 1-2 sitruunan mehu
  • ½ dl avokadoöljy
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 1-2 tl kuivattu rosmariini
  • suola

Tämä salaatti on yksinkertaisista raaka-aineista huolimatta tai ehkä juuri siksi ihastuttava kesäsalaatti. Sitruuna antaa salaatille upean raikkaan maun ja rosmariini tekee siitä aivan erityisen.

Sitruunainen broileri-rosmariinisalaatti
6 annosta

1 grillattu broileri
1 kg kypsiä kiinteämaltoisia perunoita
1 nippu kevätsipulinvarsia tai ½ pieni purjosipuli
1-2 sitruunan mehu
½ dl avokadoöljyä
2 valkosipulinkynttä
1-2 tl kuivattua rosmariinia
suolaa maun mukaan

Aloita keittämällä peruna
Putsaa grillattu broileri.
Poista nahka ja luut.
Revi liha reiluiksi suupaloiksi käsin tai leikkaa veitsellä työlaudalla.
Paloittele kypsät perunat sopiviksi suupaloiksi.
Hyvin pestyt varhaisperunat voit paloitella kuorineen.
Hienonna kevätsipulinvarret. Jos käytät purjosipulia, halkaise se pituussuunnassa ja pese lehtien välit huolellisesti. Suikaloit purjosipuli ohuiksi suikaleiksi.
Yhdistä ainekset kulhossa ja purista joukkoon sitruunanmehua maun mukaan.
Laita öljy pannulle tai pieneen kasariin ja murskaa joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon kuivattua rosmariinia. Kääntele hetki.
Kaada öljy salaattiainesten joukkoon ja sekoita keskenään.
Mausta ripauksella suolaa. Tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä