Salviapesto-kanapasta

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 3 Annosta

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 1½ l vesi
  • 1 tl suola
  • 250 g fettucine tuorepasta
  • 1 rkl rypsiöljy
  • 1 salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 g kirsikkatomaatti
  • (vaihtoehto) miniluumutomaatti
  • 135 g salviapesto
  • 200 g Kariniemen paistetut fileepalat
  • mustapippurirouhe
  • 100 g fetajuusto
Koristeluun:
  • tuore salvia

Kariniemen valmiiksi paistetut fileepalat ovat mureita ja suoraan käyttövalmiita herkullisia broilerinfileitä, joista valmistat helposti monenlaista syötävää.
Tämä maistuva pasta valmistuu muutamassa minuutissa, kun käytät pastana tuorepastaa.

Salviapesto-kanapasta
3 annosta

1½ l vettä
1 tl suolaa
250 g fettucine-tuorepastaa
1 rkl rypsiöljyä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
135 g salviapestoa
200 g Kariniemen paistetut fileepalat
mustapippuria myllystä
100 g fetajuustoa

Koristeluun:
tuoretta salviaa

Kiehauta vesi ja suola.
Lisää fettucine-tuorepasta ja anna kiehua noin kolme minuuttia.
Valuta.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu salottisipuli ja valkosipulinkynsi.
Lisää puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja kääntele hetki.

Lisää joukkoon salviapesto ja Kariniemen paistetut fileepalat. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta joukkoon fetajuusto.
Sekoita joukkoon valutettu pasta. Tarkista maku. Koristele annos tuoreella salvialla.

Yhteistyössä