Punajuuri-broilerivuoka

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vogel

Kevät-talvella maistuu lämmittävät uuniruoat. Laita ruoka uuniin ja käy ruoan kypsyessä tekemässä vaikka pihan lumityöt. Vuohenjuustoraasteen tilalla voit käyttää myös muita juustoja, kuten murennettua fetajuustoa tai raastaa joukkoon jääkaappiin jääneet juustonkannikat.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g broilerinfileetä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 500 g peruna-sipulisekoitusta
  • 1 tl Herbamare yrttisuolaseosta
  • 2 rkl tuoretta rosmariinia TAI
  • 2 rkl tuoretta rakuunaa TAI
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 2 ½ dl Buotta Punajuuritäysmehua
  • 100 g vuohenjuustoa TAI
  • 100 g muuta juustoa raasteena

Ohje

  • Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla tai kattilassa.
  • Paista broileripalat kauttaaltaan ja lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus.
  • Mausta Herbamare yrttisuolalla, rosmariinilla tai rakuunalla ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  • Lisää joukkoon punajuuritäysmehu ja vuohenjuustoraaste tai muu juustoraaste. Kuumenna.
  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  • Kaada ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: