Limetti-inkivääribroileria

  • 30 min Työaika
  • 12 h 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 900 g (3 kpl) broilerinkoipi
  • 2 rkl hienonnettu inkivääri
  • 2-3 limen mehu
  • 1 tl suola
  • 2 rkl oliiviöljy
  • (vaihtoehto) avokadoöljy
  • 2 lime

Limellä ja inkiväärillä maustetut broilerinkoivet ovat sopivaa arkiruokaa. Laita maustumaan edellisenä iltana ja kypsennä helposti seuraavana päivänä uunissa. Vuoraa vuoka SAGA Leivinpaperilla. Maut pysyvät tallessa ja koivet mehevinä. Sen lisäksi helpotat myös vuoan tiskausta.
Tarjoa seuraksi riisipastaa ja kasviksia tai raikasta salaattia.

Lime-inkivääribroileria
3 annosta

900 g (3 kpl) broilerinkoipia
2 rkl hienonnettua inkivääriä
2-3 limen puristettu mehu
1 tl suolaa
2 rkl oliivi- tai avokadoöljyä
2 limeä lohkoina tai viipaleina

Hienonna inkivääri ja purista joukkoon limenmehu.
Lisää suola ja öljy.
Laita koivet leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kääntele joukkoon mausteseos. Anna maustua foliolla suojattuna jääkaapissa yön yli.
Ota huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Paista 175-200 -asteisessa uunissa, kunnes pinta on saanut hieman väriä ja sisältä irtoaa haarukalla kokeiltaessa kirkasta nestettä.

Tarjoa riisin, riisipastan ja kasvisten tai raikkaan salaatin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä