Kana-kasvispannu grillissä

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

31 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
kana-kasvispannu

Kaupallinen yhteistyö Kariniemen

Kesäruoat valmistuvat helposti grillissä. Kanan grillipalat pysyvät mehevinä grillissä. Valmista parilalla tai muurinpohjapannussa. Tähän ruokaan voit käyttää edelliseltä aterialta ylijääneitä varhaisperunoita ja kauniita kesäporkkanoita.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 500 g Kariniemen Kananpojan maustetut Grillipalat
  • 100 g herkkusieniä
  • 3 kesäsipulia varsineen
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 nippu kesäporkkania
  • 500 g varhaisperunoita
  • ½ tuore ananas
  • 200 g grillitomaatteja
  • 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2-3 rkl avokadoöljyä
  • maun mukaan suolaa
  • maun mukaan mustapippuria
  • paprikajauhetta TAI
  • savupaprikajauhetta
Tarjoiluun:
  • chilimajoneesia TAI
  • bbq-kastiketta (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Ota Kananpojan maustetut Grillipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Leikkaa herkkusienet puolikkaiksi tai lohkoiksi.
  • Viipaloi kesäsipulit ja hienonna varret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Puolita kesäporkkanat ja kiehauta nopeasti vedessä, valuta.
  • Puolita kypsät varhaisperunat. Kuori ja paloittele tuore ananas ja irrota grillitomaatit tertusta.
  • Kuumenna grilliparila tai muurinpohjapannu. Sivele pinta öljyllä. Laita ensin Kananpojan Grillipalat pannulle ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Lisää kasvikset ryhminä pannulle ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat kauniin värin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi paprikajauheella tai savupaprikajauheella.
  • Tarjoa seuraksi chilimajoneesia tai bbq-kastiketta.

Kauppalista

Yhteistyössä