Broilerimakkarapata

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Pataruoat ovat ihanan helppotekoisia ja maistuvat kylmänä talvipäivänä.
Kokeile vaihteeksi broilerimakkaraa.
Tuoreet yrtit viimeistelevät ruoan.

Advertising information

Ainekset

  • 2-3 rkl öljyä paistamiseen
  • 1 iso sipuli
  • 2 isoa porkkanaa
  • 5 keskikokoista perunaa
  • 2 lehtisellerein vartta
  • 1 paprika
  • 150 g parsakaalia
  • 400 g broilerimakkaraa
  • 1 rkl Reformi kasvisliemijauhetta
  • 1 l vettä
  • ripaus Chermoula mausteseosta
  • 10 kpl mustapippuria
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • oman maun mukaan tuoretta minttua

Valmistusohje

  • Käsittele ensin kasvikset.
  • Silppua sipuli, kuori ja kuutioi porkkanat ja perunat.
  • Viipaloi ohuelti lehtiselleri ja paprika.
  • Paloittele parsakaali.
  • Kuutioi broilerimakkara.
  • Kuumenna öljy pannussa.
  • Paista ensin sipuli ja makkarakuutiot.
  • Lisää loput kasvikset ja kääntele hetki.
  • Lisää liemijauhe, pippurit ja vesi.
  • Mausta chermoula -mausteseoksella maun mukaan.
  • Anna kiehua muutama minuutti.
  • Lisää joukkoon kirsikkatomaatit.
  • Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
  • Silppua joukkoon tuoretta minttua.
  • Nauti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä