Broileri-couscoussalaatti

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Couscousista ja broilerista valmistat ihanan salaatin. Silppua halutessasi joukkoon tuoreita yrttejä, kuten minttua tai korianteria.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 dl vettä
  • ½ kanaliemikuutio TAI
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 2 dl couscousia
  • ½ grillattu broileri
  • 50 g sokeriherneenpalkoja
  • 3-4 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 2-3 dl tuoreita mansikoita
  • ½ kurkku
  • 1-2 viikunaa
  • 100 g (sitruuna)pestokastiketta
  • mustapippuria myllystä
  • 285 g luomu papumix -sekoitusta

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja liemikuutio.
  • Nosta kattila pois liedeltä.
  • Lisää couscousjyvät ja anna nesteen imeytyä. Sekoita jyvät irtonaisiksi haarukalla.
  • Poista broilerista nahka ja luut. Paloittele sopiviksi suupaloiksi.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi.
  • Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla käännellen.
  • Leikkaa mansikat lohkoiksi ja paloittele kurkku.
  • Leikkaa viikunat lohkoiksi.
  • Sekoita salaattiainekset keskenään ja sekoita joukkoon pestokastike ja mustapippuria myllystä.
  • Lisää joukkoon vielä valutettu papumix.
  • Tarkista maku.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä