Banaanikakku ja sitruuna-valkosuklaakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

91 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Takana on banaanikakku, jonka voisin melkein nimetä maailman
parhaaksi banaanikakuksi.

Tämä on kokeilun arvoinen ohje!

Jos hedelmävadissasi lojuu hieman ylikypsiä banaaneja, on aika tehdä tämä banaanikakku.

Banaanikakku

100 g margariinia
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
0,5 dl kermaa
2 banaania

Vatkaa
margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten
joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sitten vielä
muussatut banaanit ja kerma. Paista voidellussa ja jauhotetussa
kakkuvuoassa 150 asteessa n. 1 tunti.

Sitruuna-valkosuklaakakku

200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
50 g Fazerin lime-valkosuklaata kuutioina
1/2 dl sitruunamehua
1 sitruunan raastettu kuori

Vatkaa
margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin
vatkaten. Lisää joukkoon lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet,
sekä valkosuklaakuutiot, sitruunamehu ja sitruunankuoriraaste. Jaa
taikina  voideltuun, jauhotettuun kuivakakkuvuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa  50-60 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä