Kuohkea mustikkavispipuuro

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4-8 Annosta
mustikkavispipuuro

Kaupallinen yhteistyö Herkkumaa

Milloin viimeksi olet valmistanut upean kuohkean mustikkavispipuuron? Nyt se on entistä helpompaa! Herkkumaan marjahilloista saat marjaisat, makeat ja suorastaan suussa sulavat vispipuurot helposti. Arctic Berries marjahillot myydään nyt kätevissä kuppipakkauksissa, jotka vievät vain vähän tilaa ja on helppo pinota jääkaappiin päällekkäin. Tarjoa vispipuuro hillonokareen kanssa ja nauti. Tämä vispipuuro sopii jopa juhlapöytään. Annostele pieniin laseihin tai maljoihin.

Advertising information

Ainekset

4-8 annosta
  • 1 l vettä
  • 260 g Herkkumaa Arctic Berries Mustikkahilloa TAI
  • 260 g Herkkumaa Arctic Berries Puolukkahilloa (vaihtoehto)
  • 1 ½ dl mannasuurimoita
  • tarvittaessa sokeria
Koristeluun:
  • mustikoita TAI
  • syötäviä kukkia

Valmistusohje

  • Laita vesi kattilaan ja mustikkahillo kattilaan ja kiehauta.
  • Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
  • Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria.
  • Anna puuron jäähtyä ja vatkaa sitten kuohkeaksi. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
  • Koristele mustikkavispipuuro mustikoilla tai vaikka syötävillä kukilla.
mustikkavispipuuro

Kauppalista

Yhteistyössä