Kana-kasvispannu grillissä
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
- 4 Annosta
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 500 g Kariniemen Kananpojan maustetut Grillipalat
- 100 g herkkusieniä
- 3 kesäsipulia varsineen
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 nippu kesäporkkania
- 500 g varhaisperunoita
- ½ tuore ananas
- 200 g grillitomaatteja
- 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
- 2-3 rkl avokadoöljyä
- maun mukaan suolaa
- maun mukaan mustapippuria
- paprikajauhetta TAI
- savupaprikajauhetta
Tarjoiluun:
- chilimajoneesia TAI
- bbq-kastiketta (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Ota Kananpojan maustetut Grillipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Leikkaa herkkusienet puolikkaiksi tai lohkoiksi.
- Viipaloi kesäsipulit ja hienonna varret. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Puolita kesäporkkanat ja kiehauta nopeasti vedessä, valuta.
- Puolita kypsät varhaisperunat. Kuori ja paloittele tuore ananas ja irrota grillitomaatit tertusta.
- Kuumenna grilliparila tai muurinpohjapannu. Sivele pinta öljyllä. Laita ensin Kananpojan Grillipalat pannulle ja grillaa käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Lisää kasvikset ryhminä pannulle ja grillaa käännellen, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat kauniin värin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi paprikajauheella tai savupaprikajauheella.
- Tarjoa seuraksi chilimajoneesia tai bbq-kastiketta.