Vuohenjuusto-broilerisalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

President -logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä President

Broilerilla höystetty vuohenjuustosalaatti on mainio tarjottava läpi vuoden. Helposti valmistuva ruokaisa salaatti sopii niin lounaaksi kuin illanistujaisiinkin. Juomaksi sopii mainiosti niin vesi kuin viinikin. Sainte Maure on täyteläinen vuohenjuusto, josta on helppo leikata juuri sen paksuisia viipaleita kuin itse haluat. Käytä sellaisenaan tai pyöräytä kuumalla pannulla.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 40 g tuore rucola
  • ½ fenkoli
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 2 broilerinfilee
  • suola
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tuore minttu
  • 200 g President Saint Maure vuohenjuusto
  • ½ dl cashewpähkinä
Lisäksi:
  • 3-4 rkl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu

Ohje

  • Laita rucola tarjoiluvadille ja paloittele joukkoon fenkoli pieniksi paloiksi.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin kypsiksi. Mausta suolalla ja hienonnetulla valkosipulilla ja anna valkosipulin kypsyä hetki pannulla.
  • Ripottele joukkoon tuoretta minttua hienonnettuna.
  • Leikkaa Sainte Maure vuohenjuusto viipaleiksi ja paista kuumassa pannussa molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Paloittele broilerinfilee viipaleiksi tai kuutioiksi ja laita salaattiainesten joukkoon paistetun vuohenjuuston kanssa.
  • Ripottele joukkoon kuumalla pannulla paahdettuja cashewpähkinöitä.
  • Lorauta joukkoon oliiviöljyä ja sitruunan puristettua mehua.
  • Tarjoa heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: