Brie-tryffeli-savulohipasta

  • 5 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

President -logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä President

Président on tuonut valikoimiinsa herkullisia sulatejuustouutuuksia, jotka sopivat herkuttelujuustoiksi leivän kanssa tai ruoanvalmistukseen.
Kotoisa Emmental on saanut seurakseen Brie -juuston, Brie-tryffelijuuston ja Chevre -vuohenjuuston.
Kokeile kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin, pastoihin, risottoihin, leivonnaisiin ja leivän päälle!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 300 g täysjyvä fusillipastaa TAI
  • 300 g penne pastaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1-2 prk (105 g) Président creme de Brie Truffes -sulatejuustoa
  • 2 dl kuohukermaa TAI
  • 2 dl ruokakermaa
  • 400 g lämminsavulohta
  • mustapippuria myllystä
  • rucolaa

Valmistusohje

  • Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta.
  • Lisää suola ja fusilli- tai pennepasta.
  • Anna kiehua 8-10 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Kuumenna rypsiöljy ja paista sipuleita hetki.
  • Lisää sulatejuusto ja kuohu- tai ruokakerma ja kiehauta.
  • Lisää ruodottomat lämminsavulohipalat.
  • Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää joukkoon valutettu pasta.
  • Sekoita ainekset tasaiseksi ja tarkista maku.
  • Ripottele annosten päälle rucolaa.
  • Tarjoa heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä