Brie-tryffeli-savulohipasta
- 5 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä President
Président on tuonut valikoimiinsa herkullisia sulatejuustouutuuksia, jotka sopivat herkuttelujuustoiksi leivän kanssa tai ruoanvalmistukseen.
Kotoisa Emmental on saanut seurakseen Brie -juuston, Brie-tryffelijuuston ja Chevre -vuohenjuuston.
Kokeile kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin, pastoihin, risottoihin, leivonnaisiin ja leivän päälle!
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 l vettä
- 1 tl suolaa
- 300 g täysjyvä fusillipastaa TAI
- 300 g penne pastaa
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 1-2 prk (105 g) Président creme de Brie Truffes -sulatejuustoa
- 2 dl kuohukermaa TAI
- 2 dl ruokakermaa
- 400 g lämminsavulohta
- mustapippuria myllystä
- rucolaa
Valmistusohje
- Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta.
- Lisää suola ja fusilli- tai pennepasta.
- Anna kiehua 8-10 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
- Kuumenna rypsiöljy ja paista sipuleita hetki.
- Lisää sulatejuusto ja kuohu- tai ruokakerma ja kiehauta.
- Lisää ruodottomat lämminsavulohipalat.
- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää joukkoon valutettu pasta.
- Sekoita ainekset tasaiseksi ja tarkista maku.
- Ripottele annosten päälle rucolaa.
- Tarjoa heti!