Välimeren perunasalaatti

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • ½ kg peruna
  • 200 g halloumijuusto
  • 2 vartta kevätsipuli
  • ½ ruukkua tuore basilika
  • 7-10 kpl aurinkokuivattu tomaatti

Yksinkertainen on kaunista ja sama pätee myös ruoanlaitossa. Jo muutama huolella valittu ja yhdistelty raaka-aine saa makuhermot hyrisemään tyytyväisenä. Tarjoa kesän ensimmäiset uudet perunat salaattina. Helppoa, vaivatonta ja niin herkullista!

Välimeren perunasalaatti
4-6 annosta

1/2 kg uusia perunoita keitettynä ja paloiteltuna
200 g Halloumi-juustoa kuutioina
2 vartta kevätsipulia silppuna
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa silppuna
7-10 aurinkokuivattua tomaattia + tomaattipurkin öljyä

Keitä uudet perunat ja paloittele ne reilun kokoisiksi paloiksi. Kuutioi joukkoon Halloumijuusto, silppua sekaan kevätsipulinvarret ja basilika. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit ja yhdistä muiden ainesten joukkoon.
Lorauta joukkoon hieman tomaattipurkin öljyä.
Koristele basilikalla.

Tarjoa esimerkiksi grilliruoan seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä